Last Updated:

Tina Ambani's Birthday: Take This Quiz To Find Out How Well You Know The 'Suraag' Star

Tina Ambani's birthday quiz is here for all those who would like to test their knowledge or get to know the former actor-turned-businesswoman better.

tina ambani's birthday

Tina Ambani is celebrating her 64th birthday today. The Yeh Vaada Raha actor, who went on to become the better half of Anil Ambani, had been a part of the Indian entertainment industry for close to a decade during the '80s. In order to test your knowledge about the former veteran actor or get to know her better, you can take the below-mentioned Tina Ambani's birthday quiz. The set of questions that can be found below are based on Tina Ambani's movies, her personal life, and her current commitments as a professional, along with many other similar pieces of Tina Ambani's Trivia. Read on and find out how well do you know her.

Also Read: Amazon Alexa On App Quiz Answers For February 10: Answer And Win Echo (4th Gen)

Tina Ambani's quiz:

1) What was the estimated total of Anil and Tina Ambani's Net Worth to be back in the day at its peak?

a) Between $40-50 billion USD

b) Between $30-40 billion USD

c) Between $60-70 billion USD

d) Between $10-20 billion USD

2) Who was Tina Ambani's first-ever co-star?

a) Sanjay Dutt

b) Dev Anand

c) Mukesh Ambani

d) Rishi Kapoor

3) Which city or regional area did Tina Ambani and her family hail from?

a) Pune

b) Gwalior

c) Mumbai

d) Bhuleshwar

4) At the time when Tina Munim was a part of the film industry, she was frequently linked up with one actor in particular. Who was that?

a) Rishi Kapoor

b) Rakesh Roshan

c) Sanjay Dutt

d) Anil Kapoor

5) What profile accurately describes Tina Ambani as of today?

a) Mother, Businesswoman, Philanthropist

b) Mother, Director, Tennis Player

c) Philanthropist, Former Model, Author

d) Writer, Investment Banker, former Olympian

Also Read: Amazon Valentine's Edition Answer And Win Amazon Pay Balance Rs. 50,000, February 10

6) Since how many years have Anil and Tina been with each other?

a) 24 years

b) 28 years

c) 30 years

d) 38 years

7) Which actor was Tina Ambani seen collaborating with the most during her time as an actor?

a) Dev Anand

b) Rajesh Khanna

c) Sanjay Dutt

d) Anil Kapoor 

8) What was the name of the shelved film that Tina Ambani starred in opposite Mahesh Anand?

a) Ram Teri Ganga Maili

b) Judaai

c) Kaasai

d) Aao Ab Laut Chale

9) How many siblings does Tina Ambani have?

a) 7

b) 9

c) 4

d) 6

Also Read: Amazon Quiz Answers Today, February 10 2021: Amazon Rs.20,000 Amazon Pay Quiz Answers

10) What was Tina Ambani's birth name?

a) Tina Munim

b) Nivrutti Munim

c) Tina Gala

d) Ashna Munim

11) After leaving the showbusiness for good, Tina Ambani relocated to a different country in order to complete her education. Where did she go?

a) Australia

b) Germany

c) The UK

d) Spain

12) One of Tina Ambani's movies was a debut film of a personality who is a superstar today. What is the name of that film?

a) Umrao Jaan

b) Karz

c) Jaane Bhi Do Yaaro

d) Rocky

13) After a hiatus of nearly 4 years, Tina Munim was seen in a film again. What was its name?

a) Jigarwala

b) Vaastav

c) Mast

d) Pyaar Mein Kabhi Kabhi

14) Who inspired Tina Ambani to take up acting?

a) Hema Malini

b) Her sister, Bhawna

c) Madhubala

d) Marilyn Monroe

15) How many children does Tina Ambani have?

a) 3

b) 1

c) 2

d) 0

Also Read: Emma Roberts Quiz: On Her 30th Birthday, Test Your Knowledge About The 'Wild Child' Star

Answers: 1-c, 2-b, 3-d, 4-c, 5-a, 6-c, 7-b, 8-c, 9-d, 10-b, 11-c, 12-d, 13-a, 14-b, 15-c

 

 

Get the latest entertainment news from India & around the world. Now follow your favourite television celebs and telly updates. Republic World is your one-stop destination for trending Bollywood news. Tune in today to stay updated with all the latest news and headlines from the world of entertainment.

First Published: